lunes, 30 de enero de 2017

Superheroi

Condicions del treball
Valoració del treball proposat: al meu parer este treball em pareix molt creatiu i que fomenta la imaginació dels alumnes . Encara que hem utilitzat un programa ja usat anteriorment , m'ha paregut un treball interessant i innovador.

Diari de sessions:

  • Les dos primeres sessions les utilitzem per a pensar en quants personatges crearíem i si serien herois o vilans .

  • Les següents classes les utilitzem per a crear una història que unira a tots els personatges. 

  • A continuació creguem els avatars de cada personatge 

  • Després creguem els detalls de la història personal de cada un i per ultime busquem imatges i creguem la presentació drive.



Grup:

1.Components: Teresa Molina,Lucía Puchades,Noelia Moreno,Sonia Olivan ,Merche Real, Miriam Pérez.

2.En ma opinió hem tingut un bon enteniment i una bona relació intergrupal que ha fet que el treball este més relacionat.

3.Totes han tingut una actitud bona i participativa en totes les parts del treball escrit i no puc dir que ninguna de elles cap d'elles haja participat menys  o no s'haja implicat cent per cent en el treball.

Exposició:

 1 Al meu parer nostra preparació per a la presentació va ser insuficient a causa de problemes personals dels integrants del grup, però així i tot aconseguim fer una preparació decent .
2.Valoración de l'exposició: sincerament el principi de l'exposició no va ser el que havíem planejat , però la resta va estar bé i tenint en compte que vam ser les primeres , vam defendre la nostra presentació decentment.
3.
Teresa:se enforzo en la presentació de la mateixa manera que ho va fer en el treball , ja que s'estudi el seu dialogue i es va esforçar a afrontar la seua timidesa.
Noelia:de la mateixa manera que teresa ,noelia,se esfozo molt en les dos parts del treball .
Lucía:Se va esforçar molt a crear una història , però a l'hora de presentar-la , esperem que pels nervis, no va saber presentar-la d'una manera adequada. Merche:Presento la seua part de forma clara i ordenada i amb molta naturalidad,al igual que Noelia i Teresa.
Sonia:presento bé la seua part , però s'oblit de la seua entrada .
 5.La exposició que més m'agradat ha sigut la exposició del grup de Laura.

Presentació


 




Nombre d'ímatges: 19
Nombre de diapositives: 7 .
Numero de animacions: 6

No hay comentarios:

Publicar un comentario