domingo, 14 de mayo de 2017

Viatge a Brighton







2.Programes  utilitzats: hem utilitzat
Permetira als usuaris emmagatzemar de forma centralitzada tots els seus arxius de Google Docs i sincronitzar estos arxius en tots els seus dispositius.

FotoMix és una utilitat gratuïta per a editar fotos i manipulació d'imatges digitals. Compta amb una interfície intuïtiva, que permet obtindre els resultats desitjats en uns senzills passos i amb un alt nivell de qualitat








Un editor de vídeo gratuït, robust i fàcil d'usar per a les plataformes GNU/Linux, Microsoft Windows i macOS.



Kazam és una aplicació open source per a la gravació de l'escriptori en Ubuntu.Clásicamente des d'Ubuntu se solia utilitzar l'aplicació GTK- RecordMyDesktop, però els problemes que presenta fan que Kazam siga una bona alternativa











3.Valoració dels programes utilitzats.


Respecte a Google Drive puc dir que es un programa molt útil que utilitze molt desde fa poc,concretament desde  que va començar açi i puc dir que m'agrada treballar amb ell, peruq e no tincs que preocuparte de usb o de perder el treball 

Fotomix es un programa que no m'agrada molt, perque pense que té mala calidad i hi ha molt programe millor per l'edicio de fotografia. 
Kazam  es molt fácil de manejar i  serveix per a grabar la pantall sobre allò que estás fent al instant, espráctic. 
OpenShot ens ha servit per a posar junts la música i considerant que m'agarda molt l'edicio de video pense que es un prograa bastant basic y amb porque utilitats ,pero tambe se que el programes de edicio de video amb bona calitat costen iners i per fer algo tan simple com aixo puc servir.

4.Valoració del treball proposat:

  • M'ha paregut un projecte molt interessant ja que és molt entretingut de realitzar i al mateix temps pots aprendre moltes curiositats del lloc triat. 


  • També pots aprendre a racionar els diners i aconseguir els millors preu ; tant d'hotels , com de vols y/o restaurants. A més, amb este treball es poden culturitzar-te





5.Diario de sesiones.

La primera  sessió la vam dedicar a triar el lloc on anavem a viatjar .Vam triar brighton i posterioment vam començar a buscar el vuelo. Quan vam triar el vuelo i la data vam començar a buscar lloc on viure .












Posteriorment buscarem les imatges per l'edició i vam fer les nostres              fotografies ,utilitzant complemest per fer les mes realistes com paraigües o roba del pais triat.









Quan vam tenir totes les imatges vam fer el treball de fotomix.Vam fer 27 fotos editades en tres llocs ,Canterbury,Brighton i Londres.






Amb les imatges , la informació del hotel i els restaurants començarem a fer la presentació .


Per finalitzar la presentació anyadirem les animacions. Per finalitzar el treball  vam capturar la presentació del viatge i vam posar les cançons en Openshot.
Ed Sheeran-Cantante Britanic



5.Data: 13 de febrer al 3 de maig.

6.Grup:
  1. Components del grup: Carla,Teresa,Merche.
  2. Valoració del grup:m'ha paregut un grup molt bo , totes hen treballat el mateix , sense discussions i amb molta cordinació.
  3. Valoració dels components del grup:
  • Totes participativen en totes les parts del treball i han tingut una actitud bona ,no puc dir que cap d'elles haja participat menys  o no s'haja implicat cent per cent en el treball.

  • Si has puesto música:
  1. Shape of you
  2. Nancy Mulligan
Ambas canciones son de Ed Sheeran (artista británico)
  • Si has hecho una presentación o un vídeo:
 

  • Estadístiques:

Presentació
  1. Nº de imàgenes: 156
  2. Nº de vídeos:0
  3. Nº de diapositives:36 
  4. Nº de animacions :191
  • Si has fet un Video: 
Duració del vídeo: *5:10 min

No hay comentarios:

Publicar un comentario